2013/08/15

STREET STYLE NUM.8














Paní Budínskou (na fotce č.1), majitelku kavárny Fratelli Caffé, kadeřnického salónu JACOB&The Stylers a tanečního centra Fénix, máme při své práci to štěstí potkávat celkem často, ať už to bylo na Wolfgang night fashion show, nebo při focení v kadeřnickém salónu. Pokaždé vypadá naprosto bezchybně a rozhodně se módy nebojí. S radostí obleče i "školácký" červený batůžek od Playbagu. 

Navštívili jsme také letošní Styl a Kabo. Vděčíme za to především Lukáši Hejlíkovi, který zde prezentoval novou kolekci košilí, které sám navrhl pro českou značku výrobce pánských košilí Arikos. Kolekce je to velice povedená, za což vám ručíme, jelikož jsme byli osloveni, abychom ji sami nafotili.  

A nakonec malá třešnička, na Dni Brna 2013, který probíhal od 16. do 18. srpna, jsme se dostali na ulici Radnická na dobový jarmark. "Den Brna každoročně připomíná výročí úspěšné obrany města Brna proti Švédům v průběhu třicetileté války. V ulicích města ožívají obrázky z historie města Brna, bitevní scény, ohňostroj, dobový jarmark a mnoho dalšího." Všude se to hemžilo dobovými kostýmy, na pódiu se šermovalo a celou ulicí voněly dobroty jako staročeské placky, halušky nebo trdelníky.  


Léto už nám pomalu skončilo a my se těšíme na vaše podzimní outfity! 

2013/08/05

1ST ANNIVERSARY OF WOLFGANG STORE / 1.8.13 /



/ŠATY S PRŮSTŘIHEM OD MICHAELY SURÉ/

/KATKA KVARDOVÁ KOMPLET V MODELU KATKA KVARDOVA CLOTHING/

/VLEVO FOTOGRAFKA KAMILA NORA NETÍKOVÁ/


 /NÁVRHÁŘKA MARKÉTA SVOBODOVÁ V MODELU ZHOTOVENÉM TĚSNĚ PŘED ODCHODEM NA VLČÍ NAROZENINOVOU PARTY/

 /NOVOMANŽELÉ BUDÍNŠTÍ - JAKUB BUDÍNSKÝ JE SENIOR STYLE DIRECTOR V KADEŘNICTVÍ JACOB & The Stylers, NIKOL BUDÍNSKÁ FIŠAROVÁ JE LEKTORKOU V TANEČNÍM CENTRU FÉNIX/





Ve čtvrtek 1. srpna jsme se byli podívat na narozeninovém večírku našeho spřáteleného vlčího obchodu Wolfgang Store, který slavil ROK své velmi úspěšné existence. Čekaly nás opravdu přívětivé slevy letních kolekcí a dalšího vybraného zboží, takže se nakupovalo ve velkém a populární kolekce s logem WOLF GANG se téměř beze zbytku na místě rozebrala. Všichni jsme také měli možnost si jako první prohlédnout novou limitovanou kolekci "sausage" od značky WeSC. V butiku a především na ulici se to doslova hemžilo lidmi a všechny čekal welcome drink a k zakousnutí jak jinak než HOT DOG (který byl skutečně luxusní - s gratinovanou cibulkou mňam :) Celé to bylo jako jedna spontánní pouliční přehlídka, protože snad každý příchozí měl na sobě alespoň jeden kousek právě z Wolfgang Store - ať už přímo nátělníky, legíny nebo kšiltovky značky Wolfgang, nebo náušnice od Katky Kvardové, nebo božské černé šaty s prostřiženým zády od Michaely Suré, jejíž modely jsme mohli vidět i na Wolfgang night ve Fratelli café. Ve 22:00 pak následovala cesta nočním městem po balóncích, které nás dovedly až do Garden of Eden - terasy u restaurace Pavillon a baru Runway, kde nás do housového opojení přivedli DJ Javas a DJ Guga. Nezní vám to celé slastně?


 HAPPY B-DAY WOLFGANG STORE ♥