2013/06/11

MóDěNí fashion show / 7.6.13 / Dům umění města Brna














 AFTER THE SHOW






Fotografka Kamila Nora Netíková, která nafotila kampaň k letošnímu MóDěNí
(fotografický cyklus s názvem The new kind)
Více na jejím blogu: http://kamilanoranetik.tumblr.com/ či Facebooku

V pátek 7.6.2013 jsme vyrazili na již dlouho očekávanou a avizovanou módní show, která se v Brně konala už po páté v rámci cyklu MóDěNí. Čekalo nás představení kolekcí od značek LaFormela, PBL Prague, MIRKA HORKA a návrhářek Ely Jediové, Daniely Peškové a Petry Ptáčkové. Show moderovala Veronika Ruppert, zkušená moderátorka rádiové relace Modeschau na Rádiu Wave. Mezi čestnými hosty nechyběla dokonce módní návrhářka Liběna Rochová.

Před začátkem se nám podařilo nafotit spoustu materiálu z backstage, který brzy zveřejníme na našem facebooku. Modelky i modelové byli krásní, stejně tak návrháři, moderátorka a vůbec celý tým. Před-přehlídkové dění bylo velmi akční, přípravy v plném proudu, dolaďovaly se veškeré detaily, zkoušelo se, česalo se, líčilo, atmosféra byla nepopsatelná. Takový módní rej jsme snad nikdy nezažili. Všude boty, šaty, modelky...

Jakmile začali chodit první lidé bleskurychle jsme se přesunuli před Dům umění a snažili se pro vás ulovit, co se jen dalo. Stejně tak i po skončení přehlídky. To se veškeré představené modely převezly mezi diváky a ti si je mohli osahat a poptat se na více informací přímo návrhářů. Celý večer byl završen after party v prostorách restaurantu Leporelo+.

Na přípravě se podílela celá spousta lidí, ale jmenovitě chceme vyzdvihnout duši celého projektu Olgu Vrbíkovou, která se již léta pohybuje v oblastech marketingu a PR, a to především zaměřených na design a módu. Tudíž jí nechybí potřebné organizační i komunikační schopnosti. O řádnou propagaci, která letos byla skutečně nepřehlédnutelná se postarala Veronika Vidomusová. Celý projekt oficiálně zorganizovalo naše spřátelené Leporelo+ v prostorách Domu umění města Brna.

FOTKY BACKSTAGE + PŘEHLÍDKA  - UŽ BRZY NA NAŠEM FACEBOOKU

Už se nemůžeme dočkat dalšího, v pořadí šestého, pokračování!

Děkujeme, že jsme se takové akce mohli zúčastnit!

2013/06/01

STREET STYLE NUM.7













Víme, že brněnské ulice jsou nyní deštivé a pošmourné...ale to nás přece nerozhází!

VYTÁHNĚTE BAREVNÉ DEŠTNÍKY, OBUJTE HOLINY (třeba ty z WOLFGANG STORE) A VYRAZTE VSTŘÍC DEŠTI S ODZBROJUJÍCÍM ÚSMĚVEM! 

My víme, že to umíte! ;)